Home sweet home, eller?..

Ja så har vi då landat hemma efter en extremt regnig hemfärd. Vi fick stanna flera ggr för att det regnade så vindrutstorkarna inte orkade hålla efter och vi inget såg. Men vi var hemma vid 15 tiden så det var gött. I går var vi och handlade hem det som fattades i frys och kyl och i gårkväll var vi till Rättvik på classic och cruisingen. Vi väntade och väntade men gubbens son och dotter kom aldrig. För herreminje vilken bilkö det var. När vi pratade med dom på tele var dom i Nittsjö, och vi stod ändå 2 timmar efter det utan att dom hann passera. Jag hade sån jädra kramp i fötterna hela tiden fast jag klätt mig varmt och gubben hade ont i sina ben och lite åt hjärtat så vi fick ge upp till slut men då hade klockan redan hunnit bli halv elva. Vi mötte i alla fall gubbens yngsta grabb och det var gubben glad för.  Så glad att han grinade. Han har inte träffat grabben på ett år nu. Jag fattar inte varför han inte ringer honom själv när han saknar honom så, jag tjatar och tjatar att han själv ska höra av sig till barnen men jag förstår inte det där riktigt, så jag har mer eller mindre gett upp. Han får sköta det där själv för det tar så mycket energi att älta. Det var hur som väldigt roligt att se grabben.
 
Idag kom jag inte ur sängen ens fast gubben försökte hjälpa mig upp, det gjorde för jävla ont helt enkelt, så han fick hämta en laddning värkpiller och jag fick ligga kvar och vänta tills dom verkade. Så nu har jag precis kommit upp ur sängen och fått tagit mig en kopp kaffe och sitter nu här för nåt annat klarar jag inte av ännu. Jag är så jäkla trött på min kropp så det går inte att beskriva. Och då är jag ändå glad för dom kilon jag tappat för innan var det ännu jobbigare. Ja ja, alla får vi vår beskärda del här i livet av jävelskap och bekymmer så inga orättvisor där inte.
 
I går fick jag i alla fall packat upp och in i garderoben. Jag rensade innan jag åkte ner en sopsäck med kläder jag skulle ha lämnat till en väninna på hemvägen men den fick jag ta hem igen för hon hade fått åka till Lundsbrunn för lite rekretation. Men hade säkert mer kläder med hem hehehe. Fick dessutom utöver alla kläder jag fyndade i Göteborg en hel stor plastbag med kläder av min "extra" dotter som hon fått i sin tur. Mycket snyggt som satt perfekt på mig. Sicken känsla att kunna få kläder så där det har jag aldrig kunnat ha förr. Så det enda jag lär behöva till hösten och vintern är en ny rejäl jacka. Ja ja den dagen den sorgen. Känns som om vintern redan är på G så jävla kallt det är.
 
I går var jag till jobbet med det där pappret jag fått från FK. Och precis som jag trodde så kunde inte chefen ge mig vare sig halvtid eller omplacering tillfälligt för att komma igång igen. Men jag hoppas jag ska bli bättre så jag snart kan börja jobba igen. Jag klättrar snart på väggarna. Ja ja jag ska ringa sjukgymnast och kanske få lite träningstips för att åtminstone mjuka upp musklerna så kanske det underlättar lite i alla fall. Har fått en tid för MRT i början på okt i alla fall. Så bara avvakta och se vad den visar, eller helst INTE visar...
 
Nu resten av kaffet och kanske en mugg eller två till...