Målning och myskväll...

Jo då vi fick målat båda borden i går under dagen. Det var ju extremt bra torkväder så vi hann stryka dom 3 gg och få in dom på plats på kvällen sedan igen. Skönt att ha det gjort innan det blev nya kafferingar och annat på det nymålade soffbordet och skönt att se allt skaft och fula märken på köksbordet. Nu funderar jag på om jag ska måla dit nya dalahästar eller låta bli? Jag har ju faktiskt andra mönster också jag kan tänka mig. Satt ju för några år sedan och skar schabloner på löpande band men har inte använt hälften ännu hehehe.
 
Vi hann sitta ute och fika med ett par grannar i går också som har en liten Wilmer som nu är 2,5 månad bara. En liten brunögd goding :D Sen tog vi två lite längre promenader med hundaran. Gubben orkar nästan inte gå några längre sträckor alls så vi får hålla oss till där det finns bänkar hankan vila på ofta. Men det gick bra i går. Vi gick ner till sjön så den stora jycken fick doppa sig för hon badar mer än gärna. Sen dukade vi fram lite lätt ostbricka och tände etanollyktan och det vart riktigt mysigt. Satt där ute till ganska sent. Lugnt och skönt, bara gubben och jag och pratade om ditt och datt.
 
 
 
Försöker lite smått att planera inför stundande semester, om det nu blir någon. Men vi måste ju ändå planera lite. Jag har ju ännu inget hört från Ortopeden. Hund och kattvakt är ordnat i alla fall och bilen är helt fit for fight så att säga. Så det är bara att tanka och tuta och köra OM vi kommer i väg som planerat. V 31 ska vi vara hemme i år på semestern och besöka Classic car tänkte vi. Det har vi inte gjort på några år nu för jag har antingen jobbat eller så har vi varit i Gbg eller Falköping. Sen blir det väl lite korta dagsutflyker och lite fiske där man kan ha jyckarna med.
 
Ja ja får se vad som händer eller inte händer med mig och min värk och när jag får komma till Ort.mot för utredning. Jag har sån jävulusisk värk i hela vänstersidan så jag kan bli knäppare än jag redan är. En värk som är långt jobbigare än den "vanliga" värken jag är van. Ja ja förhoppningsvis ska det väl ge med sig också nån gång. Funderar starkt på att gå emot läkaren och ändå ringa sjukgymnast och höra om det är något dom vågar ge sig på eller om jag absolut måste vänta tills jag fått en diagnos på vad som är fel. Jag får panik snart. Förmiddagarna går rätt ok, men längre fram på eftermiddagen och kvällen kommer den värsta värken så jag inte klarar att sitta stilla eller ligga still för den delen. Gubben får sina goa skratt här åt mina stela förösk till krumbukter för att försöka avlasta och få värken att lätta på trycket. Men det är inte mycket som fungerar längre än några minuter ung. Blä
 
Det är ett helvete att försöka spela frisk när inte ens det funkar längre...
 
Näe nu kaffe i mängder medan jag väntar på att värkisarna ska sätta in så jag kan ta mig i duschen så får gubben hjälpa mig tvätta håret för jag får ju inte upp min arm. Lite ombytta roller just nu så att säga...