Trots...

Ja i går trotsade jag min kropp och värk rejält. Vi var iväg på secondhand och fick tag i en IKeas lackhylla den långa i förpackning för bara 50 kr. Nu sitter den på väggen i sovrummet och både platt-tvn och mina drakar får plats. Helt kanon, jag vart väldigt nöjd med det. Fönstret med ljusslingan flyttade vi till över sänggaveln igen så det blev lite om-möblering så att säga.
 
Gubben vart då nöjd i alla fall. Nu är det väl bara ev X-Boxet som ska flyttas in så han kan ligga och spela sånna dagar han är lite krasslig.
 
Häromdagen fick jag storstädat rejält också i V-rummet och satte upp nya gardiner och plockade undan alla svarta ljuslyktor och tog fram lite vitt nu till sommaren. Blev nöjd även med det faktiskt. Och i går städade vi av hela lhg och jag fick röjt ordentligt i badrummet så det känns gött.
 
 
 
Har lite planer på att antingen måla dom möbler vi har vita eller helt enkelt köpa virke och gubben snickrar ihop nya. Jag hittar inga i någon affär som jag tycker jag vill ha så kan vi lika gärna designa egna. Han är ju duktig att snickra. Jag måste oavsett spara på själva vitrinskåpen för jag har så mycket glas och porslin i dom. Det blir nog bra vad det lider...
 
Idag har jag inte ens hunnit ha rast på jobbet, det har gått iett och när jag skulle sluta kom det ingen och avlöste och jag kunde ju inte lämna avd obemannad. Jäkla dålig planering kan jag tycka... Ja ja  jag stekte vinmarinerad kassler och gjorde potatisgratäng till dom gamla och bakade en bärpaj till efterrätt och det tyckte dom var mycket gott :D Nu ut i köket och göra stuvad spenat, panera torsk och steka och koka potatis. Bon appetité :D