Snabba ryck...

Ja det må jag då säga, redan i går kom en kallelse till den där kirurgen och jag har fått en tid den 9/11. Jag trodde inte det skulle gå så pass snabbt inte. Så nu återstår det att se vad han kommer fram till.
 
I går var det fullt ös medvetslös som gällde här. Vi var valpvakt åt lille Elton och herreminje vad han och Linda härjade här. Hemi höll sig mest i bakgrunden och försökte väl skälla ut dom men gav upp. När dom väl ville leka med honom sprang han och gömde sig bara för att komma fram och skälla på dom igen sen. Tokfrans hehehe. Vi var över en timme i skogen och dom fick springa lösa och den lille illbattingen var ju bara tvungen att springa ner i nåt dyhål. Fy sjuttan vad han såg ut och stank. Det vart rka vägen hem i badet med honom. Och sen vart det städning i badrummet.
 
Dom härjade och lekte inne sedan hela dan nästan. Det var bara nån timme efter vi badat honom som dom la sig här alla tre och sov. Elton kröp ihop bredvid gubben i sängen under en filt och snarkade ikapp med honomoch Linda. Då var det rätt lugnt och skönt kan jag säga hehehe.
 
 
Linda vill ju gärna sitta i knät och kan göra sig hur liten som helst och Elton kom på att han ville vara med han med, det vart liiiite trångt i fåtöljen kan jag säga hehehe...
 aningens trångt
 
 
Han var riktigt duktig, det hände bara två små olyckor på golvet inne. Och äter som häst men alldeles för fort. Jag blötte upp torrfodret och matade honom andra gången och då gick det i normal fart. Tror han står på för liten mängd så han är hungrig helt enkelt. Dom har gett honom ca 2 dl två ggr om dagen och det är alldeles för lite för en växande överaktiv valp. Jag sa dom ska fortsätta blötlägga fodret och ge honom ca 2 dl minst 4 ggr om dagen så tror jag han kommer både lägga på sig lite och bli betydligt lugnare och inte springa och "söka" hela tiden och riva i allt han kommer över. Men go är han den lille skiten. Så kul att få följa honom från valp eftersom jag aldrig fick det med min malamute jag hade som var omplaceringshund. Därimot hade vi ju uppfödning på Flatcoated Retriever under några år när vi bodde i GBG och första tiden i Grästorp. Så ett 15 tal kullar har man ju fött upp. Vi hade i genomsnitt minst 9-12 valpar åt gången, då var det livat och vart fruktansvärt tomt när siste var såld varje gång.
 
Idag ska vi ta en tur till en loppishall här. Det står en tjej där och säljer nya vinterjackor med motiv från filmen Frost och min väninna vill köpa en i julklapp till sitt barnbarn. Dom är jättefina dom jackorna, typ lite som dun-lättviktsjacka. Hoppas hon har nån kvar i rätt storlek. Vi passar väl på att ta en fika också kanske. Alltid kul att bara gå runt och kika och fördriva lite tid. Där är en salig blandning av gammalt och helt nytt.
 
Nu ska jag ta lite kaffe och värkpiller så jag klarar gå runt på loppisen en stund och sedan klä mig så jag är klar när vi ska åka. Det tar sin lilla tid på mornorna att komma i gång riktigt...