Ett första skräckintryck hos frisören...

Jaha, då har det gått några dagar i raken på jobbet nu och idag jobbar jag 14:30-20:00 och lika i morgon. Men till helgen ska jag vara ledig i alla fall och det ska bli skönt för nu börjar det ta emot i kroppen riktigt. Jag är supertrött men idag fick jag faktiskt lite sovmorgon nästan till 08 innan Paco väckte mig och ville ut. Vi tog en långpromenad så är den avklarad för dagen. Nu klarar han sig med lite kortare sedan. Just nu ligger han tryna i sängen så promenaden och hundmöten tog ut sin rätt hehehe. 
 
Inte har jag fått upp vare sig tomtar eller annat heller. Vet inte vad det är med mig i år men jag har ingen lust alls att pynta och det brukar jag tycka är jättemysigt annars. har inte ens fått ner kartongerna från vinden och mycket kommer troligen aldrig att komma upp i år. jag orkar helt enkelt inte längre. Men å andra sidan blir det nog fasen jul ändå. Får väl se till helgen om jag gitter dona lite då. har i alla fall fått fram adventsljusstakarna på köksbordet och vardagsrumsbordet. I övrigt är det nästan inget pyntat alls förutom gardiner och stjärnor i fönstren och i går fick jag upp belysningen på uteplatsen. Ska väl i alla fall packa upp min lysande kyrkka jag fick av pappa 2006. Den är fin. Ja ja, det är lite jobbigt att inte känna igen sig själv riktigt och inse att man inte klarar eller orkar självklara saker längre. Men all min energi går åt till att klara att jobba...
 
Idag ska jag bara småplocka lite i köket och ta en dusch innan jag ska i väg till jobbet. Fick klippt mig igår. Vart lite tveksam och orolig ett tag. Det var ny ägare där jag brukar klippa mig och han verkade väldigt tafatt och fumlig. Letatade efter saker hela tiden medan han skulle klippa och trasslade in sig i sladden till hårtorken och hade kompisar i massor som sprang in och ut och pratade med honom hela tiden. Språket förstod jag ju inte men fattade att det var nåt om hans bil iom han fick avbryta klippningen och hämta bilnycklarna. Han ursäktade sig sedan och var jättetrevlig. Men jäklar vad nöjd jag vart med klippningen. Det blev exakt som jag ville haft det redan första gången jag var hos en annan frisörsalong och klippte mig i denna frillan. Så dit går jag igen trots allt. Och billig, 350 kr. Och drop in hela tiden vilket passar mig kanon. Det ska tydligen vara en tjej där också som klipper för henne fick min väninna när hon var dit för ett tag sedan. 
 
Ja ja nu ska jag i alla fall ha lite kaffe och sedan in i duschen...