Råd och rön...

Har varit hos sjukgymnasten i dag vilket blev sista gången. Han tror att den problematiken jag har i nacken är roten till mina besvär med min axel och vänsterarm. Det var enligt honom ganska många fynd i nacken och ländryggen enligt de MR-undersökningar man gjort. Han tycker jag sköter mig bra och gör allt jag kan och han har inget mer att tillföra mig just. Men jag står kvar inskriven hos honom för jag ska ju få gå den där kursen i höst i smärthantering. Är det något jag undrar över eller vill ha hjälp med är det bara att ringa honom. Så nu återstår bara att prova vattengymnpa ytterligare en gång för att se om ögonen sväller igen och rinner igen. Får väl testa nån allergipiller eller simglasögon då kanske. Man kommer se rätt goofy ut då hehehe. Men testa minst en gång till vill jag göra innan jag lägger även det på hyllan i så fall. han tyckte också att jag ska ringa och få en tid till min läkare på VC för att diskutera om det kan gå att få 50% sjukbidrag jobba 50%. Om man kan söka hos FK INNAN man blir sjukskriven och går ner i tid. Får väl ta tag i det där.
 
Han tyckte att jag behöver få den tiden på mig att kunna varva ner lite och speciellt under tiden jag går den utbildningen i smärthantering. Jag ska också gå med i Fibromyalgiförbundet här i Falun och vara med i deras cirkel om fibro mm. Blir nog bra detta. Hoppas kunna träna vattengympa åtminstone en gång i veckan för att hålla schack på vikten, har gått upp 2,5 kilo och det är ju biverkning på mina nya mediciner. Men man får väl ta det onda med det goda antar jag. Ska prata med min chef vid tillfälle då även hon vill ha uppdatering vad det gäller min rehabilitering för att göra uppföljning på det. Jag kan nog dessutom få ut avgifter för vissa friskvårdsaktiviteter jag betalar från jobbet. Tror det är upp till 2000 kr/år. Har aldrig nyttjat det innan.
 
I övrigt blir det jobb i kväll och dag i morgon sedan ledig söndag. Sedan hoppas jag att jag får min ansökta semester den 4 och den 7 nästa vecka då vi har stök med smörgåstårtor och bak och dop.
 
Nu ska jag ta något att äta och sedan bär det av mot jobbet.