Sista dagen med vemod...

Jaha, då har dessa 14 dagarna redan passerat. Sista dagen här. Egentligen skulle vi kört hemmåt som idag men dotra kommer hem i kväll från Linköping och Närcon hon har jobbat på en vecka. Ville gärna få säga hejdå riktigt innan vi far. Jag vet ju aldrig när jag ser henne nästa gång liksom. Hon har kommit in på Universitet i Stockholm och flyttar dit i slutet av denna månaden. Jag hoppas ju att hon kan komma lite oftare till oss då när det inte blir så långt mellan och dyrt att ta tåget. Ja ja, jag är glad att hon blev antagen där hon ville i alla fall. Sen har jag en hel vecka semester kvar, men kan vara gott att vara hemma och ta det lugnt, och vi ska till CCW under veckan.
 
Två sista dagarna har vi faktiskt inte gjort så speciellt mycket. Det har regnat och varit lite kyligare så vi har mest hängt i soffan och glott på film när vi inte har rensat i lådor och skåp. Vi hittade mitt och min lillebros dopbevis och mina föräldrars vigselbevis som pappa hade sparat. Jag trodde inte våra dopbevis fanns kvar eftersom min mor inte var nåt för att spara nåt från vår barndom direkt. Så det blev jag glad för. Jag ska väl smsa eller ringa min bror och höra om han vill ha sitt. Har inte vare sig hunnit eller haft vägarna åt det hållet och kunnat hälsa på honom. Det har jag alltid lite dåligt samvete för, å andra sidan är det ju faktiskt lika långt åt vårt håll som hit ner...
 
Just nu håller gubben på och packar fö fullt. Allt vi handlade på Ullared och annat löst vi inte ska ha mer. Han har alltid bråttomt när det gäller nåt hehehe. Och i dag har vi varit hos pappa och tänt ett nytt ljus som ska brinna 48 timmar och fixat en solcellslykta så det alltid lyser hos honom. Har kontakt med en som ev kan fixa en ny plakett i form av en gitarr till pappas kors. 
 
Nu ska jag i alla fall ta en kopp kaffe och inte göra nåt alls förrän det är dags att göra mat...