Dasshumor bla...

Har varit hos den nya sjukgymnasten jag har och fick jättebra övningar av honom att göra. Dom ska hjälpa mig att varva ner, kunna ta djupa andetag och slappna av. Medicinal yoga hette det visst. Vi började med övningar för nacke axlar och skuldror så får vi se om tre veckor när vi ska göra en utvärdering av det hur vida det varit till nytta eller ej. Så ska jag äntligen få börja med vattengymnastik. Whioo, nu gäller det bara att lägga schema så jag inte jobbar tisdagskvällar. Dom ska ha på torsdagar också men visste inte tid för det ännu. Blir spännande att se hur det fungerar för mig. Hoppas ju det funkar när ingen annan träning fungerar utan att man blir sängliggande av värk i flera dagar efteråt. Så ska jag på röntgen den 7/4 med axeln. Snabba ryck för en gångs skull.
 
I övrigt har jag jobbat några minst sagt kaotiska arbetspass och gårdagen tog nog priset tror jag. Fick vara ensam på avdelningen från 15-16:30 med tre totalt ohanterliga oroliga boenden. man räcker fan inte till och det gör så ont i hjärtat när man inte kan ägna lika mycket uppmärksamhet till alla. Det blev lite lugnare senare på kvällen då enes fru kom, tack och lov! Vissa man jobbar med är inte så roligt heller för man får ingen hjälp alls om man har köket. Ja ja det blir väl ordning på detta med så småningom.
 
Jo just det ja, fick kopia på polisanmälan i dag. Två av dom andra grannarna som gjorde en samtidigt har redan fått papper på att förundersökningarna är nedlagda för det ansågs inte vara brottsligt. Inget sånt till oss ännu i alla fall...
 
I övrigt är allt sig likt här hemma i alla fall. Gubben sköter markservicen medan jag jobbar. Fast i dag har han vilat för han mådde inte helt ok. Jag har städat av lite här och vad gör man om man har skit-tråkigt- Jo man pimpar skithuset hahaha. (låg humor, jag vet) 
 
Blev nöjd i alla fall, får se hur länge det sitter innan man städat bort det hehehe
 
Gubben håller på och tatuerar sig här. Han gjorde konturer och så på ena underarmen i går och ska tbx i dag och få det ifyllt. Fy för fasen vad ont det kommer göra... Men han är bestämd att han ska göra det redan i dag så får han väl utstå det då. Lär ju få ge honom en fragminspruta i kväll då han inte kunnat ta sitt Waran de sista dagarna för att inte riskera att blöda för mycket. Men snyggt blir det. Får väl fota när han är klar. Han ska visst tatuera nåt på andra underarmen också i dag men vad skulle jag få se när han kommer hem... Ja ja bara han är nöjd och glad så är jag det :D Blir dom väldigt bra på honom kan jag kanske tänka mig att göra 5 små hundtassar på ena överarmen som får symbolisera mina bortgångna hundar som betytt mycket för mig. Skulle gärna vilja ha en kompass en likadan som min pappa hade. Jag och dottern har bestämt att någongång ska vi ha gjort varsin för att hedra hans minne plus att den får symbolisera att vi har kommit på rätt spår i livet efter allt elände vi gått genom och kampen hit vi är i dag. Men som sagt ska se om detta blir bra på gubben först hehehe. 
 
Nu ska jag ta en promenad på Nylleboken och dricka lite kaffe sedan ska här trillas pannbiff med löksås och potatis minsann :D.