Livet går sin gilla gång...

Kan inte direkt påstå att jag har haft någon större skrivarlust senaste tiden. Har har varit nere i ett ganska djupt skov igen. Idag känns det dock bättre tack och lov. Kan väl kanske till en viss del bero på att jag fått vara hemma sjukskriven några dagar igen och vädret. Vi har fått ha rena sommarvärmen här i två dagar nu och det gör gott för kroppen.
 
I övrigt har väl inte hänt nåt särksilt så, vi satt på akuten i söndags med gubben för han var gud till att dra sönder senan i armen när han skruvade bil. När det tar i mot så ger man sig nämligen inte utan då tar man i ännu mer och lite till... Ja ja det gick förvånansvärt snabbt ändå. Nu ska han vila armen två -tre veckor innan han får börja belasta den och absolut inget skruvande eller tunga lyft. Jo du , den läkaren känner inte denna gubben inte haha. Till och med min dotter skickade ett sms där det stod lycka till...
 
Jag har parat med chefen om att ev pröva att få 50% sjukpenning och jonna 50%, hon tyckte det lät som en bra ide för hon vill absolut inte bli av med mig som medarbetare hellre skulle hon velat haft mig på 100% om hon fått som hon velat sa hon. Det känns ändå skönt och samtidigt pratade jag med henne om lite annat runt om och hon hade fått samma indikationer från en arbetskamrat och hon tog tag i det med en gång för i torsdags hade hon pratat med den ene och precis innan mötet den andre som inte kom alls. han är säkert pottsur nu och kommer vara tvär mot oss andra ett bra tag. Ja ja det går väl över men man kan faktiskt inte göra som han gör eller som någon av dom gör. Åka i väg på utvecklingssamtal och köra barn hit och dit på arbetstid. Det kan ingen av oss andra göra utan får snällt planera in lediga dagar i schemaläggningen för sådant. Den andre skiter i det mesta och vill bara sitta och prata och dricka kaffe med våra gamla och det är väl viktigt det också men vi har så mycket annat runt om som måste fungera som också är viktigt för våra gamlas välbefinnande som tex rena kläder och sängar och att få vara rena själva, sånt som brister betydligt där. Ja ja får se hur det blir efter detta.
 
Nu har jag i alla fall fått betalt in alla räkningar och kunnat flytta över  till sparkontot att ha till semestern så det börjar ta sig på det kontot nu. Dock ska vi lämna in bilen för ett kamremsbyte denna månaden men dom pengarna har vi utöver så att säga. Det är så skönt att äntligen slippa bekymmra sig om räkningar och annat. Så har jag verkligen fått jobba hårt och offrat mycket för att komma hit jag är i dag. Men är så tacksam för de dagar jag fortfarande klarar att jobba alls. 
 
Idag ska jag ta det lugnt och njuta av sommarvärmen och dricka kaffe på uteplatsen...