Ambulansfärd och adventspyntande...

I går morse blev det ambulansfärd med gubben in till akuten. Han hade flimmer från halv två på natten men vägrade naturligtvis åka in. Men tidigt på morgonen orkade han inte själv och ville in. Dom lade in honom på hjärt och det gick till slut att få hjärtat hoppa i rätt rytm igen utan elkonvertering denna gången. Dropp och fyra injektioner krävdes dock. Han fick komma hem i dag igen på förmiddagen. Skönt. Jag kan tyckas väldigt lugn och sansad men invärtes blir jag lika skärrad varje gång.
 
I övrigt har jag fått satt upp gardiner och stjärnor i fönstren här. Är inte klar med allt pyntet och sådant som ska plockas undan helt för att få plats med julpynt men ingen panik ännu. Jag får ta lite då och då när jag orkar. Antar det blir jag i är igen som får sätta upp på jobbet annars lär väl inget hända där i år heller.
 
Nu ska jag i alla fall krypa ner och hoppas få sova i natt. Har inte sovit dom två senaste nätterna trots medicinerna. Har i dag meddelat jobbet att jag måste gå upp till min fulla schematid igen för att jag fick avslag på sjukpenningen. Beskedet kom idag. Man blir både trött arg och frustrerad. Men fick i alla fall lön så pass att det täcker hyran, alla andra småräkningar är redan betalda.
 
Ja ja känner mig inte riktigt på skrivhumör eller vet vad jag ska skriva om så nu får det bli godnatt...