Julhets och planer i stöpet...

Fy för attan vad tiden går. Jag hänger inte med. I går kväll på jobbet hade jag hela tiden för mig att det var lördag som i dag... Inte undra på att alla tittade undrande på mig, men ingen sa nåt. Ja ja får väl bjuda på den då :D
Folk omkring börjar redan hetsa inför advent och jul. Inte klokt, resan den 22 september hade Rusta här plockat fram det mesta. Man hinner för sjutton tröttna innan man ens är i närheten av första advent.
 
Har i alla fall fått köpt förvaringskorgar till min köksö/ bord. Det sparade massor av plats i mitt skafferi. Och det får pltas lite till i korgarna, men har inte haft lust att ta tag i mina två "katastrofskåp" hehehe. Får väl bli när lusten attackerar. 
 
har i dag köpt köpt självhäftande papper så nu ska jag göra klistermärken. Få se hur det blir. Alltis skojsigt att ptöva nå nytt. Var tvungen att köpa nya patroner till skrivaren också. Och gybben är väö nöjd, han köpte ledljusramp till bilen förra veckan och jädrar vad det lyser upp.
 
En annan sak som är skönt är att han äntligen fått sin hörapparat så nu slipper man tvn på nästan högsta volym och man slipper upprepa allting flera gånger. Och den syns inte. Han är bland dom första som får prova denna nya smidiga högteknologiska apparat. Och hittills har det gått bra för honom att använda den.
 
Nu hägrar jobbhelg och sedan nästa vecka går vi äntligen på vårt nya fasta schema. Det ska bli så jäkla skönt att slippa allt tjafs med det som varit dom sista åren. Vi skulle ha fått våra nya löner retroaktivt nu på oktoberlönen men kommunal har begärt lönerevision med arbetsgivaren så nu ska vi tydligen få det på novemberlönen istället retroaktivt från den 1/6.
 
Lagom till när man ska handla julklappar... Å andra sidan hade jag tänkt vi skulle ha åkt ner till min styvmor nu i slutet på oktober och till Ullared för att handla klappar men det sket sig ju då.
 
Fick brev från läkaren angående min höftledsröntgen och det visar en början till artros enligt henne. Är uppmanad att höja dosen på min ena medicin och att höra av mig om det blir värre. Ja ja, varför inte en 9e diagnos när vi ändå håller på?
 
Nu ska jag i alla fall ta mig lite kaffe och luta mig i soffan och slöglo på tv lite innan hundarna ska ut nästa gång.