Det går bra nu...

Jaha ja, redan mars månad snart. Inte klokt vad tiden tickar iväg. Dom här tre arbetspassen har gått hyggligt i alla fall. Har fortfarande huvudvärk och mår illa från och till men det har gått. 
 
Har väl igentligen inte så mycket att skriva om, det har just inte varit nåt speciellt så där, allt går sin gilla gång. Vilket jag tycker är väldigt skönt. Ja jo just det, det går ju oväntat bra på KBTn för mig hos tandläkaren. Jag är förvånad själv. I alla fall så här långt. Nästa gång ska vi vara i behandlingsrumm och jag ska visst få laga en älgtand. Om det går bra ska hon även slipa lite på två trasiga som har vassa kanter i min mun. Vet inte riktigt förrän då hur jag kommer reagera. Men en liten klump i magen har jag när jag tänker på det. Fast hon sa att jag ska inte tänka steg i förväg utan bara försöka hålla den känsla och tanke jag har just nu, steg för steg. Lättare sagt än gjort. Men är väl bara att andas och försöka. Hittills har det gått väldigt bra i alla fall. Man känner sig lite barnslig att ha sån skräck för en sån sak.
 
Nu har jag i alla fall betalt alla räkningar medan gubben satt på nytt kaffe. Det blir pengs över denna månaden också, jippiee. har nu lyckats spara upp en rejäl peng inför semestern. Känns gött.
 
Nu kaffeeeeee....