KBT och vardagen...

Hej å hå, redan slutet av januari. Jag hänger banne mig inte med riktigt. Tiden springer iväg fast inget speciellt händer. Har i alla fall börjat min KBT på sjukhustandvården. Än så länge har vi bara fyllt 10 000 kronors frågor och pratat runt det hela vad det går ut på osv. Dom här gångerna har kännst bra för jag vet ju att vi inte ska in i behandlingsrummet och göra nåt i munnen. Får väl se hur jag reagerar den dagen när den kommer.
 
I övrigt går allt sin gilla gång här. Mitt knä gör fortfarande ont men inte värre än att jag kunnat jobba sista tiden i alla fall. Höften är ju som den är den, det får jag ju leva med och det kommer inte bli bättre enligt läkare, tvärtom. Så bara passa på och leva medns man kan hehehe.
 
Nu har vi fått ut allt juligt i alla fall. I går tog jag hem en jättefin byrå vi haft i vår matsal som dom slängt ut. Nu står den i mitt kök och tar plats. Liiite trångt vart det vid matbordet men funktionellt. Massa förvaring som jag så väl behöver. Blir nog bra när man vant sig och det går ju att dra ut bordet lite om man blir fler någon gång.
 
Nu ska jag i alla fall slänga mig i soffan snart och glo på tv och bara vara. Har ledig dag och låång dag på jobbet i morgon. Först möte mellan 9-12 och sedan börjar jag jobba 14-21. Phu men får gå. Är ledig fre-sön sen.