KBT avslutad och nya utmaningar väntar...

Också var KBT:n avslutad. var hos tandläkaren i torsdags och det gick jättebra. Nästa gång ska hon mäta tandficksdjup och vi ska planera fortsatt behandling. 
 
På jobbet är dom dåliga våra äldsta vi har. En gick ju bort förr fööra lördagen och två andra är dåliga. Om dom inte fått somna in och fått ro medan jag varit borta ledig under helgen. Vore skönt för dem själva och anhöriga.
 
Och på fredag kommer min dotter med hund hit för vi ska besöka Medeltidsmarknaden och jag har lagt in om tre dagars semester för länge sedan jag hoppas att jag får beviljad. I så fall blir det bara en tredagars vecka för mig denna veckan.
 
I övrigt har det inte hänt så mycket här. Jag har kommit på vad jag önskar mig i 55 årspresent efter att ha sytt upp tre par byxor åt en kollega. En ny symaskin. Jag höll på att slänga ut den skiten jag har. Det har inte gått att sy på den en enda gång utan att den krånglat 700 ggr varje gång i alla 15 år jag haft den. Dags för en ny nu så kanske jag skulle tycka det var roligt att börja sy igen sen.
 
Ja ja, önska kan man ju alltid i alla fall...
 
Nu ska jag snart slå ner baken vid tvn och kolla finalen av Robinson. Claes är den jag tycker ska få vinna hela skiten men det blir ju aldrig som man tycker så vi får välan se i kväll...