sista passet sen ledigt...

Ja i dag firar vi bröllopsdag och det är valborg. Jag firar med att jobba ett sista pass och kväll. 15-20. Så det får gå an. Sedan är jag ledig några dagar hoppas jag. Än så länge svävar jag ju lite i luften mellan två stolar. Jag har en tjänst fast jag inte har tillgång till den ännu och släpas fram och tillbaka på olika vikariat fast dom valt att stationera mig på min nya avd. Hur jäkla krångligt som helst. Måtte det bli 1 juli snart så jag HAR min tjänst. Ja ja jag ska ju ha lite semester också som tur är. Funderar redan nu på att lägga in om semester runt midsommar några dagar bara för att jag har så mycket gammal semester kvar att ta ut. Borde ju gå att få det beviljat tycker jag.
 
Ja ja annars är det bara att jobba och se glad ut. Jag ska dessutom tydligen lägga schema från 18 maj till 27 sept på en tjänst jag ännu inte har tillgång till, vette fan hur dom tänker. Samtidigt måste han som har tjänsten nu till 1 juli göra samma sak??? Blir spännande detta hehehe. Jag hoppas bara jag inte får för många tidiga morgonpass för redan nu skriker min kropp STOPP. Å andra sidan ska vi ju lägga sk önskeschema och sedan får man diffa själv eller teamledarna diffar en så får man ändå turer man inte vill ha i slutänden så jag fattar inte varför dom bara inte gör ett rullande schema på alla så är det hela klappat och klart sedan. Nu upplever jag bara att det är en jävla röra alltihop. Men det är jag det...
 
Idag ska vi faktiskty inget speciellt göra trots bröllopsdag iom att jag jobbar i kväll. Men i morgon ska vi passa på att äta ute när vi ändå åker på marknaden. Sen om det så bara blir en langos på marknaden eller en pizza på nåt hak spelar inte så stor roll. Vi lär nog förbli gifta oavsett hehehe.
 
Näe nu lite kaffe och klä sig efter duschen.