Lite down så att säga...

Nu känns det att hösten står för dörren. Det kliar lite i fingrarna att byta gardiner och göra lite höstmysigt här hemma. Men lusten vill liksom inte riktigt infinna sig fullt ut. Huvudet vill men inte kroppen. Har småpysslat lite men det var mer i panik för att hålla mig vaken och komma ur soffan. Har pysslat till två glaskupor jag köpte på IKEA för hur längesen som helst. Men i övrigt får jag ingen fart på mig själv. Ska i alla fall jobba i morgon...
 
Gubben har fått en remiss upp till en scan i alla fall så får vi se vad den säger. Det är fortfarande ett prov som inte ser bra ut. Och mamma har jag inte pratat med denna veckan. Jag vet att hon skulle till Sahlgrenska för strålbehandling i veckan som gått. Får väl slå en signal under dagen och se om hon ens är hemma eller inlagd under tiden med tanke på att dom har en bit ner.
 
Det är mycket som far i skallen just nu. Jag skärpte till mig och levde på flytande i två veckor. Har nog lyckats återställa tarmen för nu får jag bara i mig pytteportioner igen. Har låtiti bli allt onyttigt och börjat med kromtabletter som faktiskt hjälper lite. Jag var hos tandis och drog två tänder och herre minje vad ont jag hade i 4 dagar efter. Nästan förvånad för trodde inte det skulle bli så besvärligt. Nu är det några rotrester som ska bort och sedan laga ett pyttehål, få en behandling av tandhygeinist och sedan kan vi börja återställa munnen vad jag förstod på tandläkaren. Det går sakta men säkert framåt. Ska erkänna att jag känner mig lite orolig för nästa gång då hon ska ta det trasiga mitt fram i överkäken. det är det jag har mest dålig erfarenhet av. Men det är bara att ta djupa andetag och genomlida. Hon är bra tandläkaren i alla fall och väldigt lyhörd så det går nog bra, får jag intala mig i alla fall.
 
Idag hade jag tänkt vi skulle åkt på Drivenbingo i Hedemora, men gubben ska till Vikarbyn och köpa aluminiumfälgar till vinterdäcken av en kille under eftermiddagen. och det är viktigar än bingo. Vägrar åka runt i vinter med dom totalt rostade och fula plåtfärlgarna som satt på när vi köpte bilen. drar ner hela helhetsintrycket på den tycker jag. Och gubben blir glad och nöjd hehehe. Så får väl försöka hitta på nå annat...
 
Jag har i alla fall flyttat in mitt vattenfall från uteplatsen. Det blev så där. jag vill ha ett snyggare fat eller skål. Nu fick jag ta vad jag hade, en platsback. Men funkar väl med lite överdekorering.
 
Får duga tills jag får tag i ett fat jag vill ha
 
Fick som sagt pysslat till mina glaskupor också och bytt gardiner i sovrummet.
 
 
Näe nu ska jag se om jag kan få något gjort, annars hamnar jag väl i soffan framför tvn igen med en kopp kaffe...