Minimalistisk julpyntning...

Jaha, i tisdags morse sa kroppen upp sig helt. Steg upp redan 03, tog diverse värkpiller som inte hjälpte denna gången, duschade varmt för att få bort stelheten men inget fungerade. Var bara att ringa jobbet och sjukskriva sig. Ringde företagshälsan och hade turen att få komma till en sjukgymnast denna gången. Hon konstaterade att jag hade en hakning på nedersta revbenet som hon tryckte till, och jag fick stränga order om att hålla mig lugn och hemma minst en vecka så hon skrev intyg att jag absolut inte kunde jobba pga av min höft som spökar värst just nu. Ja ja, bara bita i det sura äpplet och försöka röra sig varsamt och hålla sig lugn med allt annat ett tag. Gubben var snäll och pyntade klart i fönstren i sovrummet och gästrummet i alla fall så det tar sig sakta men säkert.
 
 
Igentligen brukar jag ha upp hur mycket som helst till advent men orkar helt enkelt inte, så det var får vara lite minimalistiskt denna julen.
 
Ska i alla fall kämpa mig med gubben till plantagen i dag och se om dom har små röda och vita plastytterkrukor till mina julstjärnor i köksfönstret. Sen lär jag väl inte göra så mycket mer i dag. Ja ja var sak har sin tid. Nu ska jag i alla fall göra lite kaffe och klä mig så vi kommer iväg och får komma hem igen...