Lullig i skallen...

Idag är jag riktigt seg faktiskt. Den nya medicinen "hänger kvar" lite dagen efter känner jag. Så jag får nog ta den lite tidigare på kvällen. Ändå tar jag bara en halv tablett än så länge för att slippa för kraftiga biverkningar av den. Paco väckte mig en gång strax före 04 och då tog jag faktiskt flexikopplet på honom och släppte ut honom via uteplatsen. han skulle ju bara kissa ändå. Gick och la mig för att bli väckt strax föra 05:30 igen av honom och då var det bråttom ut. Han fick alldeles för mycket att äta under dagen i går. Det blir inget av med det i dag. Nu sitter jag här hur seg som helst i kolan och dimmig i ögonen...
 
Ja så är det Nyårsafton i dag då. Magen har peppar peppar hållt sig lugn i natt. Gubben tvingade i mig en flis kokt potatis i går och på morognen ett knäckebröd. Så det verkar som om det vänt nu för det vart ingen jättereaktion på magen så som innan och magsmärtorna har avtagit nästan helt. Vätskeersättningen gjorde nog sitt till kanske. Skönt i alla fall men är så matt i kroppen så benen känns som spagetti när jag går. Det ska väl räta till sig hoppas jag till den 3:e när jag ska jobba nästa gång. Febern har gått ner också och är bara några grader för hög nu. Så det kanske blir folk av mig igen så småning om. 
 
Idag blir det inga större utsvävningar i alla fall. Fick inte ens tagit fram steken ur frysen i går som jag tänkt göra iodrning som i dag så vi får väl hitta på nåt annat. Min väninna kom i förrgår kväll från GBG och har ena barnbarnet med sig upp. Hoppas dom inte blir smittade bara men dom visste att jag var dålig. Dom har svalt vitpepparkorn båda och jag har ytdesinfektionerat hela toa och alla dörrhandtag och sånt så vi hoppas dom klarar sig. Än har dom inget kännt av i alla fall. Och gubben har klarat sig så när som på att han mått illa och kräktes en gång och klagat över att det rört runt i magen men är i stället förstoppad. Är det inte det ena så är det det andra som kärringen sa när hon blödde näseblod.
 
Nu ska jag verkligen njuta av en riktig kopp kaffe i alla fall och se hur det går...