Nyår...

Ja så är det årets sista dag då och vi har överlevt hehehe, SÅ här långt. Det blir i alla fall en lugn nyårsafton här. Jag ska göra fläskfile med Tzaziki och sallad och sedan på kvällen blir det väl lite ostbricka. Två vänner som inte heller dricker kommer hit och firar med oss och det känns bra. Inte för att våra hundar är skotträdda men ändå så är det skönt att allt blir som "vanligt" så att säga i kväll för deras skull. Jag har aldrig druckit, inte varit full en enda gång i mitt liv och gubben har inte druckit en droppe på snart 4 år, hans hjärta klarar inte det längre så det är extra skönt att det blir lugnt. Skitfulla dryga människor och slagsmål och gräl har jag fått nog av i min uppväxt och ungdomstid.
 
I övrigt har jag påbörjat en ny åkpåse till dotterns vänner som ska ha barn i maj. Och jag har börjat sticka en jättesöt hundtröja till grannens lilla Tea som fryser ute nu. Den blir ev klar under förmiddagen i dag. Så smått är skoj att sticka för det blir inte tungt på stickorna för mig och det går fort hehehe. Ska sticka en till vår Hemi sedan också med en dödkalle på ryggen och en lite luva, hur tuff som helst. Jag lär nog hinna sticka nåt mer till bebis innan maj är kommen. Det är ju så roligt och jag köpte på mig garn i mängder på Rusta för dom sålde ut nystan för 5 kr st. 10 nystan av varje och i 4 färger så nu har jag ett litet tag. 
 
Har sovit väldigt dåligt de sista nätterna för värken och ha bara inte kunnat sova rent generellt. Så har det ju varit fullmåne över julen också och det hjälper ju inte till precis. Ja ja, kände i går att jag fått för lite sömn under en längre period nu för huvet hängde inte med alls. Helst plötsligt kunde jag vare sig räkna ut maskor jag skulle ha sidorna innan mönsterstickning och visste helt plötsligt inte hur man stickar flätor... Vid sånna tillfällen vill man bara lipa. Men det rätade till sig efter en stund. Jag la i från mig arbetet och gjorde lite annat mellan så kom det av sig självt sen när jag satte mig att sticka igen. Men man blir lite rädd i bland. Får väl antingen skylla på fibrohjärna eller åldern eller båda hehehe.
 
Idag måste jag lik förbannat ut till en affär fast vihandlade i går för att slippa ut idag, som sagt huvet är inte alltid med. Vill ha lite vindruvor, päron och melon till ostbrickan nämligen. Ost har vi i mängder och kex så det känns lite krystat att behöva ut för det lilla men jag tar en promenad bort till Lidl här för dom har bra priser på frukt. Men nu först ska jag klä mig efter duschen och sen ska jag ha kaffe...