Kulen höstsöndag...

Har hela dagen idag försökt övertala mig själv att ta mig ut och hämta material till min krans jag tänkte försöka mig på att göra av lönnlöv. Skulle behöva nåt mer att klä själva stommen med. Men har inte lyckats övertala mig själv ännu... Har haft huvudvärk som fasen och är frusen. Å andra sidan har vi knappt 18 g varmt inne. Ingen värme påsläppt ännu här.
 
I morgon har jag bytt ledig dag mot tisdag eftersom dom kommer på tisdag som ska ingå i måltidsprojektet. Ska bli spännande att se vilka det är och hur detta kommer fungera. Bra hoppas jag. Jag har så många ideer på hur detta kan bli bra. Jag ska i alla fall samla in namn på alla aktivitetsombud och kostombud och kalla till ett möte så vi får planerat in lite aktiviteter. Vi har ju en lokal står tom som kanske går att nyttja till lite enkla aktiviteter. Vi ska i alla fall planera för allahelgona nu närmast och sedan fars dag. Kanske kan fixa till en gubblunch eller nåt sådant.
 
Har precis ätit mat och är mätt som en stoppas korv. Ska låta maten smälta lite och sedan ska vi kura ner oss i soffan med tända ljus en kopp kaffe och nybakt tigerkaka jag bakade förut i förmiddags. Ska väl slötitta på nån film om vi hittar nå bra. Perfekt aktivitet en blåsig kulen höstsöndag...