Läkarbesök och behandlingar,

Dagarna och veckorna går så fort så jag hinner inte riktigt med. Fattar knappt att det snart redan är oktober.
 
Den tredje ska vi i alla fall lämna in lille Nemo för kastrering, vaccination och ev operera bort valptänder jag misstänker inte har släppt. Blir skönt att få det gjort. Så kanske han lugnar ner sig så småning om och äter bättre med för den delen.
 
I två dagar nu har jag lyckats släpa mig runt på riktiga långkörare till promenader. Så skönt, men samtidigt en pina. Får så jäkla ont i mina höfter, axlarna, nacken och fötterna och ryggen. Men bara bita ihop och kämpa på. Måste stoppa min viktökning jag fått pga mina medicier. Var hos läkaren i går och hon tyckte jag skulle fortsätta med den nya tabletten till nästa sommar, sluta med magnesium på prov och strecha mer mina vadmuskler varje dag, fotmassage och varmt om fötterna för att se om kramperna stillar sig lite. Hon hade just inget gra att skriva ut för just kramperna, vare sig att ta när det börjat eller i förebyggande. Hon skrev ut dom nya alvedonen åt mig och tyckte att jag med gott samvete kan fortsätta med mina tramadol som jag gör i dag, iom att jag är envis och inte äter varje dag. Ingen risk för beroende för min del konstaterade hon. har inget uppföljningsbesök med henne utan ska höra av mig vid behov. Ska därimot lämna in alla mina förstadagsintyg från företagshälsan så dom får skanna in dom i min journal in för ev framtida strider med FK.
 
 
Nu har jag i alla fall betalat in alla räkningar, flyttat över 8000 kr till serviscekontot. Känns gött. Nu lite kaffe och sedan klä mig för att åka och jobba kväll...