Vaccination och soffbord...

Jag blir knäpp på allvar snart. Nu har jag fått vart hemma några dagar igen. Benen värker så dom känns som två blytyngder. Hade tänkt jobba helgen här men min kropp tycker inte likadant. Var i alla fall på jobbet i går och fick min första vaccinationsdos för C-19, nästa får vi om 4 veckor. Är lite varm och öm på stickstället idag men känner inget av det i övrigt.
 
I går fyndade vi ett nytt vardagsrumsbord på IKEA. För hela 300 kr på fyndtorget som annars kostar 700 kr. Är såå nöjd trots att det var svarta kanter runt glasskivorna, ville igentligen haft ett vitt. Men det bryter av bra mot allt annat vitt vi har. Ska bara ha nya förvaringskorgar med lock att ha under på hyllan så man slipper se röran i dom. 
 
Idag hoppas jag på en lugn dag, har huvudvärk och höften bråkar mer än vanligt. Kanske skulle se på All My Life, Dead Reckoning och Songbird. Så har snart denna dagen gått.
 
På måndag ska jag träffa chefen och prata om hur vi ska gå vidare med min sjukfrånvaro. Hon tycker jag borde få jobba 50% och ha skukbidrag 50% så dom på Huvudkontoret och min chef vill ha ett trepartsmöte med FK om detta. Hoppas kan man ju alltid...