Äntligen på benen igen....

Jaha så har dagarna skramlat iväg igen då. Har hunnit tillfriskna nu i alla fall och jobbat en hel vecka, vilket känns som lyx nu. På alla hjärtans dag, som jag helt glömt bort att den var, fick jag choklad och blommor av gubben. Tur att nån av oss håller reda på sånna saker hehehe. Det piggade upp i alla fall när man låg dålig och mest ville dö.
 
Så fick jag en jättefin gammal växasäng gratis som vi hämtade och som jag ska göra iordning åt gubbens minsta barnbarn som ingen har ännu. Ska bli roligt att sätta i gång med det projektet.
Trulsa tycker nog att det var bra vi hämtade den åt HENNE hehehe 
 
 
I går trots att jag tillbringat 9 timmar på jobbet och jobbat som en gnu så hade jag lite energi kvar och fick städat av i vardgasrummet lite och fick upp mina nya gardiner och på med den nyinköpta mattan och lampskärmarna. Blev jäkligt nöjd, så nu får det vara grått och lila tema ett tag där.
Ska på vinden i dag och hämta ner mina lila plädar så blir det bra 
Som sagt nu är kaffet klart och jag ska på vinden och rota fram mina plädar sedan ska jag inte göra ett skit. Gubben är hos en arbetskamrat tll mig och hjälper henne måla i sina nya lgh så vi har huset för oss själva här jycken gojjan katterna och jag. Gött mos...