Bra dag på jobbet

I går hade vi full fart på jobbet. Jag duschade och klippte min ena tant, vi bakade fredagsfika och jag samlade ihop våra boenden i solen och gräddade frasvåfflor för brinnande livet i trädgården. Det var mycket uppskattat av våra gamla goa. Fick till och med en puss på kinden av ena farbrorn. Sånt värmer i hjärtat och min värk var så värd det. I dag ska jag hämta min ena farbror hem i dag. Vi ska grilla fläskfile och jag har gjort en potatissallad. Han har inga anhöriga han har kontakt med och ingen på jobbet direkt engagerar sig i honom. Han sitter i sitt rum hela tiden. Men i dag ska han få komma ut.
 
I övrigt så är jag inte riktigt pigg efter min förkylning och fibroskovet. Men i dag är det fint väder och det hjälper upp det hela lite. I onsdags när vi åikte hem från jobbet tog vi en tur i Buicken när det var crusisng här i stan. Mycket fina bilar och så våran som gnisslar och har sig hehehe.
 
Har nu snart tappat 8 kilo sedan i maj. Sakta men säkert åt rätt håll igen. Har skärpt mig med att deicka vatten ordentligt på dagarna. Får i mig tre fyra sådana vattenflaskor om dagen.
 
Nu ska jag dricka lite mer vatten en kopp kaffe och sedan göra mig iordning...