Noll julinspiration år...

Så var denna julen och Nyårsaftonen avklarat. Har inte ens haft intresse eller energi att klä granen i år ens. Och i dag ska jag börja packa ner det lilla jag satt upp. 
 
Var hos ortopeden i torsdags och ska få en operation innan sommaren enligt läkaren där. Jag ska bara ner mer i vikt och mjuka upp mina stelhet lite mer. Vi ska ha telefonkontakt om 6 veckor för att se hur det gått med vikt och lite träning och sedan operation. Jag förstår varför dom är så återhållsamma med vikten. Det blir svårare att operera och det kan uppstå fler komplikationer efter om man är för stor. Så på måndga ska jag börja köra på Modifast endast som innan gastriken så vore det väl attans om jag inte kan komma ner i vikt igen. Ja ja bara att kämpa på. Tror jag ska se mig om efter en begagnad motionscykel för det är nog bra för höfterna tror jag plus att jag kan få upp lite puls så det gör nån nytta för vikten sett.
 
Ja ja, i övrigt är väl det mesta som det brukar. Gubbens operation gick bra, han ska tillbaka för efterkontroll nästa vecka så får vi se hur det har gått. man har börjat förvänta sig det värsta nu mer för vi blir bara sämre båda två. Och vi är ju inga ungdomar längre heller för den delen.
 
Nu ska jag i alla fall ta lite kaffe och vänta så mina värkisar tar kraft och sedan börja med vardagsrummet där jag har mest jul uppsatt...