Negativt...

Fick svar på mitt COVID test i dag som var negativt precis som jag visste. Gött. Det innebär att jag kan återgå till jobbet på fredag för i morgon har jag semesterdag och torsdag schemaledig dag. Har fått retshosta som fan som bara visar sig precis när man lagt sig varenda kväll. Hopplöst. Tur vi har Cokilana hemma så man får sova nån timme i alla fall.
 
Idag har jag varit ute på promenad utan hundar men med en granne. Den enda jag pratar med här i området. Vi är lika i mångt och mycket och har samma twistade sjuka humor, så har skoj på våra möten. Det var ganska gott mitt i solen i dag dessutom så det vart några timmar.
 
Jag har fått städat Kajsas bur och hon har fått vara ute och gosat och busat en stund. Just nu sitter hon i buren självvalt och käkar frukt och grönsaker.
 
I går släpade jag mig med till Rusta och Dollar. Köpte nya julgardiner till köket som matchar mina nya stjärnor jag köpte. Blir fint. Köpte två röda enfärgade kappor också till. Blir minimalistiskt och stilrent i år. Orkar inte ta ner allt från vinden. Blir nån enstaka tomte i köksfönstren bara. Och så min kyrka förstås som jag fick av pappa för många år sedan.
 
Själv dricker jag kaffe och ska spela lite tror jag. Så vida inte gubben vill se vidare på serien vi började se på i går kväll.