Sorg

Ja då var alla helger avklarade. Vi har börjat plocka ner julen här. Får ta lite då och då. Är fortfarande väldigt trött efter jag var så dålig hela julhelgen. Pratade med min läkare och han har förlängt min sjukskrivning på 25% två månader till. Bara hoppas att försäkringskassan godtar det också. Har bett honom om ett läkarutlåtande på mitt somatiska jag har så jag kan söka högkostnadsskydd på Fk. Han ringer mig onsdag nästa vecka så vi får till det på ett bra sätt. Arbetsgivaren har krävt det tillslut.
 
Vi fick plockat ner julen och bytt gardiner på jobbet också i går. Det blev riktigt fin. Ljust och rymligt. Ska bara se om jag har några fina band här hemma att göra omtag av till gardinerna.
 
Vi har haft sorg här i huset. Båda våra fina katter Ozzy och Trulsa har somnat in. Ozzy dog i min famn och Trulsa hos veterinären. Det är väldigt tomy här nu. Men nu ska vi inte ha några fler katter. Min Radar ska flytta till dottern på Gotland tills jag fått min höfledsoperation och förhoppningsvis blivit bättre. Lilla Nemo ska vi ha kvar här hemma för han kräver inte riktigt lika mycket och vi behöver en anledning att komma utoch röra på oss det vi kan i alla fall.
 
Nu ska jag spela lite tänkte jag medan mina värktabletter tar och sedan ska det strykas och bytas gardiner i köket och vardagsrummet. Men först lite kaffe i alla fall så jag vaknat till ordentligt...