Ser i kors snart...

Har suttit och pluggat igenom 6 utbildningar för jobbets räkning och skrivit tre certifikat och tre diplom som ska lämnas till chefen. Nu är det gjort i alla fall och ser snart i kors och känner mig som en stoppad korv av info. Men alltid roligt att lära nytt och uppdatera sig lite.
 
Är forsatt sjukskriven 50% till den 9/11 och ska gå upp till 75% from den 10/12 och den 21/12 är tanken att jag ska prova jobba full tid igen. Just nu känns det bra att jobba så här så hoppas jag blir hjälpt av de nya medicinerna  och stöd från VC av ssk där nu som ska följa upp mig hela tiden så man inte bara är lämnad med en pillerburk vind för våg.
 
Vi hoppas kunna åka ner till styvmor i oktober el november för ett besök på Ullared och handla julklappar. Har äntligen fått beviljad sjukpenning från FK!!!!!!! Man ska aldrig sluta förvånas. Den handläggaren ringde mig tom för att höra hur jag mår... Bara en sån sak.
 
Idag börjar jag jobba 18-20:30. Rätt lagom hehehe. Jag hinner förstås inte mycket på den tiden men får väl göra det viktigaste och ta den tid det behövs så får övriga ta resten. det är ju just detta jag måste lära mig för att orka sedan.
 
Nu ska jag i alla fall ta lite kaffe och mojsa ner mig i soffan med vovvarna en stund...