Service på Buicken...

Två dagars ledighet går alldeles för fort. Men vi har fått gjort en del med Buicken. Gubben håller på att serva den lite. Den var helt torr på växellådsolja och han har bytt luftfiltret och jag hjälpte honom skruva när han spände fläktremmarna. Han vill köpa nya tändstift och han ska byta oljefiltret. Det rent estetiska får vi ta när det är lite varmare. Eventuellt tar vi den ner till Göteborg på semestern så kan vi slipa och laga ytrost i lugn och ro när man har någonstans att stå.
 
De här två dagarna jag varit ledig har det blåst och varit kyligt och i dag när jag ska jobba så fullt solsken och ingen blåst. Typiskt. Å andra sidan är det bra för vi ska grilla på jobbet med dom gamla. Det är ju Valborg trots allt.
 
Vi har 12 årig bröllopsdag i dag. Och inget har jag fått köpt åt gubben. Typiskt mig. Å andra sidan får vi väl fira på tisdag när jag är helt ledig igen.
 
Nu ska jag ta lite kaffe och tvätta håret så jag får någon form av fason på det när jag ska i väg sedan. Skulle ha klippt mig men men...