Höst

Tiden går så fort så man hinner inte med riktigt. Är fortfarande sjukskriven på 50% och har fått morfinplåster i stället. Det fungerar bra, behöver nog en starkare dos dock. Har ont som bara den när jag kommer hem. På jobbet vågar jag knappt sätta mig dom timmarna jag är där för det gör så ont att ställa sig upp och börja gå igen. Hoppas en starkare dos gör nytta så jag tom orkar och kan gå mer med hundarna sedan. 
 
Har i alla fall dragit ner på mat och äter inget skräp alls längre. Har gått ner 2 kg på tre veckor. Känns bra att äntligen haft ork och inspiration att tag i det. Måste ner i vikt för att remissen för en bedömning av en höftop ska bli godkänd. Ska prata med läkaren nästa vecka får se vad han säger då. För om jag fattade honom rätt skulle han sjukskriva mig på 50% fram till jag fått en tid för bedömning på ortopeden. Sedan upp till 75% arbetstid.
 
Har i alla fall med stor hjälp av gubben och min väninna fått gjort höst här hemma i köket och vardagsrummet. Riktigt mysigt nu när man kan tända ljus igen. Har även fått gjort lite höstfint på jobbet och inne hos en av mina tanter. 
 
Nu ska jag dricka lite kaffe och vänta och se om hon på FK hör av sig angående min ansökan om sjukpenning...