Äntligen sommarvärme...

Äntligen lite sommarvärme. Satt i solen en timme innan jag åkte till jobbet i lördags kväll och ser ut som en kokt kräfta nu. Gisses vad det tog. Jag som alltid haft svårt att bli brun innan. En fördel med att åldras tydligen. 
 
Nu jobbar jag tre arbetspass till sedan semester. Är dessutom schemaledig den 16,17 och den 18e och semestern startar den 19e. Gött, fast jag igentligen ville haft sen semester så känns det ganska gött ändå. Vi ska ha grillkväll med jobbet här nere på beachen den 16e och den 17e åker vi på semester ner till Gbg till min styvmor som vi brukar. Enda stället jag verkligen kan koppla av allt på. Och i år har vi bestämt att vi tar en tur till Ullared. Gubben behöver lite nya t-shirtar och jeans bla. Och vi ska titta på om underredsmassan är billigare där. Vi ska ha lite grejer till Buicken för när vi kommer hem ska vi på dop först och sedan resterande av semesterveckan ska gubben hålla på med Buicken. 
 
Ja ja, idag får jag ha koll på telefonen för min läkare ska ringa mig någon gång under dagen. Läkarintyget går ut den 15e och han menar att jag kommer att vara sjukskriven tills jag fått komma till ortopeden för en bedömning. Nu har jag ju gått ner 6 kg så nu ska dom ta emot remissen i alla fall.
 
Nu ska jag ta lite kaffe och spela en stund. Sedan ska jag på vinden och ta fram resväskan och jag ska leta fram lite engångstallrikar och bestick inför grillkväll med kollegorna.