Kan göra mig hörd igen...

Äntligen har rösten kommit tillbaka, men det var segt denna gången. Jag har sovit och sovit. Det är inte vanligt för min del. Men jag har behövt den vilan även om jag nu aldrig mer kan vila mig pigg så har det ändå varit skönt. Är sjukskriven i dag, schemaledig i morgon och onsdag har jag fått semesterdag beviljad för att hålla koll på gubben när han varit nersövd för sin op i munnen. Så det blir två dagars arbete denna veckan för sen har jag ledig helg. Har i alla fall tatt en halvtimme och beställt mat till jobbet så mina gamla får mat. Var tvungen att bli gjort i dag annars hade vi inte fått nån mat nästa vecka tisdagen. 
 
Idag händer inget speciellt vad jag vet. Jag ska ta en längre promenad med hundarna om vädret tillåter. När jag gick i morse började hällregna så vi kom inte så långt. Ingen av hundarna vill vara ute när det regnar. Riktiga soffpotatisar är dom hehehe.
 
Nån dag ska vi packa matysäck och hundar och åkat till Springkällan och grilla korv hade vi tänkt. Men det får gärna vara uppehåll då. Både för min del och hundarnas.
 
Nu ska jag ta lite nykokt kaffe och bädda ner mig i soffan en stund första. Radar har sprungit länge nu och rivit på mig och pipt och vil jag ska komma och sätta mig där så han får knö ihop sig hos mig. En riktig mattegris är vad han är...
 
 
Åsså ska jag ju ha kaffe som sagt...