Jobbat hemifrån lite

Har stannat hemma i dag med sista dagen från jobbet. Hade tänkt jobba i dag men har sovit som en kratta sista två nätterna så var så ända in i...trött i morses och arm och höft värkte mer än vanligt. Men har ändå jobbat lite. Har beställt mat för dom sista veckorna innan vi går över till ny leverantör första maj. Blir spännande att lära nytt system...IGEN hahaha. Men blir bra att få mat från Dafgårds istället. Varor jag är väl bekant med. Och jag har knåpat ihop en bemötandeplan för min ena kontaktperson på jobbet. Genomförandeplaner och blodtryck och puls vikt och längd hann jag göra innan jag gick hem på sjukskrivning. Nu ska det väl vara lite lugnt en månad. Gjorde även den månads-larmkoll som ska göras en gång i månaden på hela avdelningen. 
 
I morgon ska jag jobba i alla fall, jobbar onsdag också sedan ledig tor fred och jobbar resten av helgen till måndag. Ska se om jag orkar måla klart på jobbet då. Tror inte att nån annan har gjort det precis.
 
Vi har planerat att fira bröllopsdag med en utflykt och grilla nåt gott. Ta med och duka lite fint. Jag är ledig så. det ser jag fram emot. Ska bli mysigt. Hoppas bara det är någorlunda väder då.
 
Nu ska jag sätta mig att sticka lite på hundtröjan till dotras hund jag började på i går. Blir nog klar i morgon eller övermorgon. Så ska jag ha lite kaffe nu efter maten också. Vi åt dillstuvad potatis och isterband. Gott.