adventshelg...

Jaha, fredag igen då. Veckorna går så otroligt fort nu. Denna veckan har vi lagat mat helt från grunden på jobbet. Så nu har man fått damma av sina kunskaper i storkok hehehe. Det har gått bra och dom har ätit mycket bra dom gamla. Varje fredag bakar vi frallor så dom får nybakat bröd till frukost. Idag har jag gjort glass med citronsmak och bakat mjuk pepparkaka till gofika åt dom.
 
I övrigt är det som det är här hemma. Lite stressigt denna månaden då dom gjort fel med min lön så ända in i helv... Hoppas dom kan rätta till det snabbt. Gubben har lämnat in ytterligare prover som ska ner för odling i Uppsala men i övrigt görs inget mer eftersom han avsagt sig all behandling. Tungt men så är det. Hade lagt in om semester nu under jul och över nyår men dom beviljar inga ledigheter nu iom att smittan ökar här i Dalarna just nu. Tråkigt när man inte vet om det blir vår sista jul och nyår tillsammans... Ja ja lite mysigt att jobba jul också och göra lite extra fint åt våra gamla. Gubben får följa med till jobbet och vara tomte hehehe. Vi ska hem till hans äldsta son sedan och fira jul.
 
Har nästan fått upp allt innan advent här hemma men orkar inte pynta så mycket som jag gjort förr om åren.
 
 
 
Ska se nu under helgen om jag orkar sovrummet och lilla gästrummet. Badrummet har fått en miniljusstake och en stjärna i fönstret i alla fall och jag har fått på mina tomteluvor på stolarna i köket.
 
Ska väl baka nån dag också har jag tänkt. Gubben vill ha saffranlussebullar och lite annat.
 
Nu ska jag snart slänga mig i soffan med en stor balja kaffe och bara andas.