Akuten och hundvakt...

Ja vad säger man? Jag fick rusa från jobbet i fredagskväll och till akuten för gubben hade hamnat där. Trodde det var hjärtat men det visade sig att han inte kunde gå på sin ena fot alls. Han hade bytt lyktglas på bilen och när han skulle resa sig gick det inte. Som tur var så var min väninna här på besök över dagen för att hjälpa honom med Paco. Det visade sig efter att ha suttit i 7,5 timme på akuten och diverse prover att det var gikt. Plus att hjärtat gick i gång pga av att han hade så ont så dom fick ge honom lite nitrospray. Först diskuterades det om att han nog skulle läggas in på hjärt pga av hjärtat men det gav med sig så runt halv två tiden på natten kunde vi gå hem. Nu har han ont men har fått tabletter för det så det ska väl ge med sig.
 
Själv har jag mått lite fram och tillbaka men bara att bita ihop. Haft ledig helg åtminstone. Fick storstädat lite här hemma i går och det känns i dag. Ska jobba kväll i dag och nu på fm är jag hundvakt åt stans finaste Gizmo. Han och Paco har så roligt här. Dom tuggar ben ena stunden för att i nästa fara runt så ljuslyktor och diverse far åt alla håll hahaha.
 
Nu är bilen äntligen klar och det tog nästan hela vår besparing inför semestern, men det var illa tvunget. Nu vet vi att vi har en bil i toppskick ett år till i alla fall. Skatten betalde jag i dag och lyckades flytta tillbaka några kronor till sparkontot. Får se när jag får min lön hur den ser ut iom att jag har två karensdagar och två sjukperioder på den nu. Om det ser hyfsat ut ska vi föra över pengar till gubbens yngsta son till hans körkortsutbildning. Så jag hoppas vi kan göra det denna månaden så han kommer i gång med det. Där tänker vi lite olika gubben och jag. Jag tycker att vi ska ställa upp och klara oss på det som finns kvar medan han hela tiden är stressad för ekonomin och hellre säger nej eller kanske tills han vet hur det ser ut. Jag säger ja för snabbt i bland. Hahahah motsatser till varandra men det är väl det som gör att vi får en bra balans i det hela antar jag.
 
Nu ska jag i alla fall passa på att vila i soffan lite medans hundarna tuggar ben och ladda inför kvälsspasset som aldrig vet hur det blir...