Värken from Hell....

Det går inte helt strålande att fasa ut medicinerna precis. Har sån värk att jag skulle kunna skjuta mig i skallen om jag hade en pistol. Men får väl hoppas det blir bättre med ny sedan. Läkaren ska ringa mig om en vecka igen och höra hur det går. Är ju sjukskriven till den 11/9. Tanken är att jag ska jobba 75% efter det för att slutligen komma upp i full tid igen. I går låga jag i soffan precis hela dagen. Kunde inte gå på mitt högerben då det gjorde så ont att jag skakade i benen varje gång jag var tvungen att ställa mig upp och gå. Ja ja...
 
I morgon är det jobb igen efter en ledig helg. På jobbet retar folk upp sig på småsaker enligt min mening och glömmer det som är viktigt för våra boende. Hade jag möjlighet hade jag slutat på stört, orkar inte med allt drama där. När man inte känner att det är roligt att gå till jobbet längre då är det illa.
 
Idag ska jag i alla fall inte göra så mycket. I går hjälpte gubben mig att städa hos kajsa och sätta upp lite nya leksaker jag gjort åt henne. Hon tycker om den nya maten i alla fall som är nyttigare för henne. Alltid ett plus.
 
Nu ska jag se om jag orkar sitta upprätt en stund till och spela lite medan jag häller i mig lite kaffe...