Varmt och gott...eller not...

Jisses vad ovant. Kan faktiskt inte tugga ordentligt ännu med nya tänder. Och det gör ont på ställen i munnen. Men ska till tandläkaren på fredag och rätta till det. Alla tycker jag ser annorlunda ut hehehe.
 
I övrigt har det varit riktigt svettigt att jobba i denna värmen. Jag brukar må bra men nu har tom jag klagat lite. Poolen har varit min räddning. Så jäkla skönt. I går regnade det och åskade och det var riktigt skönt. Tog en kvällspromenad med hundarna och blev genomblöt. Men det gjorde inget alls. Jag fick stanna kvar och jobba kvällspasset också på jobbet för det fanns ingen att sätta in. Blev å andra sidan ledig i dag istället och schemaledig i morgon. Känns gött för jag är riktigt mör i kroppen och knoppen idag.
 
Nu är det bara två veckor kvar till semester. Blir nog att vi åker ner som vanligt till min styvmor men kommer hålla oss där sedan. Blir nog inget Ullared och allt annat i år. Fast skulle behöva dit och handla lite underkläder och nya shorts till gubben. Ja ja får se hur det ser ut när vi kommit så långt. Ska bli skönt med semester i alla fall. Hela tre veckor. En spar jag på.
 
Nu ska jag knö ner mig i soffan och knäppa på tvn och bara slöglo och inte göra ett skit. Jo dricka kaffe så klart:D