Julen...

Ja då har denna julen också stökats över.Jag hänger inte med riktigt känns det som. Hel december har bara försvunnit loksom. Det har varit fullt upp hela tiden.
 
I alla fall så hade jag semester och min dotter var här och firade med oss. Det var längesedan sist. Det var lite tomt och trist när jag kom hem nu i kväll och hon inte var kvar. Det känns alltid som om det är för lite tid när vi väl ses. Och nu ska hon tillbaka till Gotland 1 år först och blir det att hon kommer in så blir det 3 år till i studier för en master för henne. Känns lite som att det kommer dröja riktigt länge till vi ses nästa gång. Ja ja. jag är lite nedstämd i dag. Mycket har hänt på jobbet också dessa dagarna, många avvikelserapporter och chefen kom och ville prata med mig angående detta. Nu var det bara för att ge mig info om vad som hänt men känns ändå olustigt och tungt just nu.
 
Vi hade två fina bra juldagar i alla fall. Julaftonen var vi hos gubbens yngsta dotter och familj och på juldagen var vi hos hans äldsta son. Fast jag har inte haft riktigt nån julkänsla i år men det beror väl på allt strul runt om med försäkringskassan osv. Men det var skönt att inte ha allt här i år. Jag har inte haft riktig ork. Men det kommer ny jul som kanske blir annorlunda. Nu är jag ledig över Nyår och här blir lugnt. Vi ska inte göra ett skit rent ut sagt. Är väl om min väninna och hennes barnbarn kommer hit som vanligt och äter med oss. Nåt annat har jag definitivt inte tänkt göra. Mest vila.
 
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, ny dag i morgon och jobb kl 07-13...