Långledig snart...

Nu har jag råddat runt som en idiot på båda våra avdelningar och pyntat första advent. Plus inne hos tre boende. Fint blev det. Men jag var helt slut i går när jag kom hem. Är ledig i dag jobbar i morgon sedan ledig 5 dagar. Blir skönt. Vi ska städa lite här hemma är tanken. 
 
Idag ska vi åka i väg och köpa gasdämpare till bakluckan på volvon. Gubben får den i huvet var gång han ska lyfta i och ur rollatorn. Vi ska nog passa på och titta efter lite julklappr samtidigt så är det gjort sen. Hade ju tänkt åkt ner till styvmor och Ullared men det sket sig för gubben skall till Activ och prova ut nya skor och det är viktigare. Själv hoppas jag få en semesterdag den 8e för då ville anhöriga att jag och en kollega kommer på vår farbrors Minnesgudtjänst som gick bort för två veckor sedan. Jag var kontakman för honom sedan 2015 då han flyttade in hos oss. Förra året tog min kollega över. Det är tomt hos oss utan honom men det var väldigt skönt för honom och för de anhöriga. Det var en jobbig sista tid för alla.
 
Nu ska jag dricka lite kaffe och spela en stund. Gubben söver gött och jag har varit ut med hundarna redan för en timme sedan