En enda röra...

En enda röra, blev det av gubbens operation. Eller, det bidde ingen faktiskt. Dom hittade ingen puls i ben och fot så dom skickade hem honom igen efter 7 timmar. Nu står han kvar som inskriven på dagkirurgin i väntan på att få en kärlröntgen eller ultraljud. Han blev stressad som fasen av det och hans humör har ju inte varit det bästa. Vilket jag förstår, men det bör igentligen inte gå ut över mig och djuren. Vi kan inget göra åt det. Ja ja jag ät tacksam att dom är grundliga i alla fall, så dom inte satte i gång en operation som han inte kanske gått igenom...
 
I övrigt är det väl som vanligt här. Lite småkaos på jobbet och oroligt. Kollegor som hamnar i konflikt med varandra hela tiden. Måste bero på språkbarriärer och missförstånd tänker jag. Så tråkigt för det ger ingen bra arbetsro eller sammanhållning på jobbet och i sista hand är det våra boenden som blir drabbade. Jag gör så gott jag kan och förösker ställa upp för mina kollegor när dom vill prata och hjälpa till där jag kan.
 
Nu ska jag jobba i kväll och hoppas det blir ett bra pass. Vi har börjat planera kräftskiva och det ska bli skoj. Det är så uppskattat av våra gamla.
 
Nu ska jag spela en stund och dricka kaffe, sedan ska jag städa badrummet innan jag ska i väg