Långledig helg...

Har haft långledigt fredag-söndag. Jobb i morgon igen. Hoppas allt lugnat sig lite. Alla våra boende har fått sin andra vaccination nu och vi står på tur. Kan bara hoppas vi slipper jobba i full mundering sedan.
 
Har inte gjort så mycket i helgen. Vi var på loppis och sedan handlade vi lite hem i går. I övrigt har det bara blivit korta turer med hundarna då det varit nästan -15 g kallt i flera dagar nu. Fick städat Kajsas bur i förrgår ordentligt. Skrubbade pinnar och alla gallersidorna. Under tiden passade hon på att göra bus. Flyga dit hon inte får osv. Pigg och glad goja.
 
Tisdagen den 9 nu ska jag få fotvård. Ska bli skönt. Det är betalning för att min gubbe slipar hennes tänger hon klipper med. Han tyckte jag behövde det mer än honom. På torsdagen sedan ska min tant få fotvård. Får se hur det går...
 
Nu har jag i alla fall fått packat ner allt juligt. Nu är det bara kartongerna som ska upp på vinden. Måste verkligen röja rejält där uppe en gång för alla när det bara blir lite varmare.
 
Dottern har sökt drömjobb här i Falun. Jag hoppas så innerligt att hon får det. Då får hon flytta hit hem tills hon får nåt eget. Lär tömma rummet på allt vårt innan dess i så fall. Skulle vara sååå myxigt och roligt. Men vågar inte hoppas för mycket för att inte bli besviken...
 
Nu ska jag ta lite nykokt kaffe och bädda ner mig i soffan och titta på lite filmer jag laddat ner...