Både tråkigt och roligt...

Ja vad säger man. Har betalt in alla räkningar. Sen ska lånet dras och försäkringarna och gubbens alla inkasso. Blir inte många ören kvar denna månaden. SUCK. Ja ja bara bita ihop och se glad ut. Längesedan vi hade så här dåligt.
 
Ryggen känns lite bättre idag i alla fall och samtalsterapin i förrgår ledde till ett nytt besök nästa torsdag. Hon tyckte jag behöver lägga upp en plan för förändring där jag tänker lite mer på mig själv. Får se om det ledet till nåt bra. Hon är visst bara kvar tre veckor till. Min vanliga otur.
 
Tandläkaren ringde i går i alla fall och på tisdag ska jag få komma för första provningen av proteserna. Vet inte hur lång tid till det kommer ta men verkar närmare sig slutfinishen i alla fall. En utkomst mindre sedan.
 
I går fick gubben för sig att baka bullar. Jag satte degen och han gjorde resten av jobbet och dom vart skitgoda. Han kan han. När han vill hehehe.
 
Idag ska vi inte göra nåt direkt. Inte lika gött väder idag som det varit ett par dagar. Skönt att slippa ha nåt måste att hänga över en. Jag ska duscha och dricka kaffe. Det enda jag har planerat in för dagen.