Första snön...

I natt och under dagen har den första snön kommit. Ligger ett pudervitt lager på marken. Just nu snöar det rejält men ser ut som blöt snö och kommer antagligen inte att lägga sig. Annars blir det lite ljusare ute istället för detta mörker som varit en tid.
 
Har fått pillat till en bild på mamma till ett ljus lika som till lillebror. Så nu får dom varsitt på graven då dom ska ligga i samma.
 
Ska åka ner till Blomsterlandet i Göteborg och köpa en liokadan gravlykta som jag köpte till lillebror så det blir lika. Vi åker troligtvis ner den 18e begravningen är den 21e och sedan hem på söndagen så jag får en ledig dag här hemma att samla mig på innan jobb sedan igen. Har legat i stans förskylning sedan vi kom hem. Jobbade onsdagen och på eftermiddagen fick vi åka upp till akuten med gubben. Han hade början till lunginflammation så dom ville kolla hjärtat för säkerhets skull. Han hade väldigt högt blodtryck. Så där tillbringade vi hela onsdagseftermiddagen och kvällen. Han fick åka med hem till slut i alla fall med stark antibiotika och Cocilana Etifyn för att dämpa slem hostan så han får sova lite i alla fall. Han har dock inte kunnat äta nåt knappt på hela veckan och har tappat 6 kg. Enda positiva är att han inte kunnat röka heller så det har han bestämt sig för att inte börja med igen. Får väl se hur det går med det...
 
NU ska jag i alla fall steka isterband och göra stuvad potatis...
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0